Ainalaina

Ainalaina nettisivut

Ainalainan nettisivut, ainalaina.fi

Ainalaina on toiminut alalla jo pitkään. Sivut ovat selkeät ja kirjoitettu isolla fontilla. Tämä on hyvä sen vuoksi, että moni lukee tekstiä matkapuhelimen näytöltä tai joltain muulta mobiilinäytöltä.

Ikäraja on 19 vuotta. Se oli aiemmin paljon korkeampi, mutta ilmeisesti kilpailu pakotti laskemaan ikärajaa. Sinänsä väärin, että ikäraja ei ole 18 vuotta, koska täysi-ikäisenä pitäisi pystyä tekemään kaikki itseä koskevat päätökset. Tuskin silti suojelevat asiakkaitaan vaan yrittävät välttää luottotappioita.

Lainaa saa 100 euron ja 1000 euron väliltä. 19-vuotiaalle annetaan vain 100 euron laina. Sitten lainamäärät nousevat portaittain niin että 800-1000 euron määrään pääsevät vain vanhat asiakkaat. Ikää pitää silloinkin olla 21 vuotta ja pitää olla hoitanut kunnialla vähintään 600 euron kokoisen lainan.

Rahat tulevat Nordean, Osuuspankin, Sampo-pankin, Säästöpankin, Aktian, Tapiolan ja Handelsbankenin tilinomistajille noin puolen tunnin sisällä. Muiden pankkien asiakkaille rahan siirto kestää muutaman päivän. Tämä johtunee siitä, että Ainalainalla on tili juuri kyseisissä pankeissa ja rahan siirto pankin sisällä tapahtuu lähes reaaliajassa.

Linkki: ainalaina.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.