Apulaina

Apulaina antaa lainoja 50-300 euroa. Laina-aika on kaksi viikkoa, kolme viikkoa tai kuukausi. Apulainan kulut näyttävät laskeneen ajan myötä. Nykyään 100 euron kahden viikon laina maksaa takaisin 125 euroa. Tämä on ihan hyvää keskitasoa pikalaina markkinoilla. Kirjoitin apulainasta aiemmin erääseen blogiin ja silloin kommentoin Apulainaa hyvin kalliiksi. En muista paljonko laina silloin maksoi, mutta nyt se ainakin tuntuu paljon kohtuullisemmalta.

Lainan saamiseen tarvitaan matkapuhelin, jolla varmistavat lainaajan henkilöllisyyden. Ensimmäiseen lainaa tarvitset luonnollisesti Tupas tunnistautumisen eli pankkitunnukset. Sellaiset on nykyään kaikilla (?) eli se ei varmaan ole este. Myöhemmin voi tunnistautua myös PIN koodilla. Tupas on edelleen hyvä ja pätevä tunnistautumis menetelmä myös seuraavissa lainoissa.

Kuten Ainalainalla, niin myös Apulainalla on ikäraja 19 vuotta. Mitään porrastuksia ei lainamäärä/hakijan ikä näytä sivuilla olevan. Sellainen tietysti voi tulla vastaan lainaa hakiessa. En viitsi tätä kirjoitusta varten kokeilla vipin ottamista, kun juuri nyt ei ole rahantarvetta.

Apulainalla on tai on ollut useita muitakin aputuotenimiä. Näitä ovat esim. hymylaina, iltavippi, laatulaina, perhelaina, plussavippi, sopulaina ja vippitili. Tällä hetkellä tietääkseni vain perhelaina on käytössä.

Linkki: apulaina.fi

(Tällä tietoa ja toistaiseksi apulaina ei ole toiminnassa. Seuraamme tilannetta.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.