Credit24

[snap url=”http://www.pikalaina-vertailu.com/out?go=credit24.fi” link=”on” title=”credit24.fi” alt=”credit24″ ]

Nimensä mukaisesti yhtiö tarjoaa luottoja (credit=luotto) ympäri vuorokauden. Tarkalleen ottaen rahaa ei saa siirtää yöaikaan asiakkaan tilille. Siis lain mukaan. 24 tunnin lainapalvelu tarkoittaa ilmeisesti sitä, että lainahakemuksen voi tehdä milloin vaan.Tästä ei ole selkeää mainintaa yhtiön sivuilla.

Lainattu summa luvataan siirtää asiakkaan tilille välittömästi lainapäätöksen jälkeen. S-pankin asiakkaalle on sikäli huonoja uutisia, että heidän (tai siis meidän, kun olen itsekin S-pankin asiakas) on odotettava 2-3 päivää rahoja. Toivottavasti saavat tuon asian kuntoon mahdollisimman pian. Ongelma on varmaan se, että S-Pankki ei huoli yritysasiakkaita. Jos yrityksellä on tili eri pankissa niin siirto kestää useita päiviä. Normaalisti kaikki isommat yhtiöt omaavat pankkitilin kaikissa isoimmissa pankeissa niin että rahan siirto tapahtuu aina lähes reaaliajassa. Tiedän, että joillakin pikavippiyhtiöillä onnistuu välitön rahansiirto myös S-Pankkiin eli jotenkin ovat saaneet asian hoidettua.

Credit24 vaatii asiakkailta 19 vuoden ikää.Lisäksi pitää olla henkilökohtainen matkapuhelinliittymä eli prepaid ei käy. Yhtiö myöntää myös kulutusluottoja ja niissä ikäraja on 22 vuotta. Kulutusluotto asiakkailla pitää lisäksi olla säännöllisiä palkka- tai eläketuloja.

Kulutusluottoja varten pitää lähettää palkkalaskelma tai kopio esitäytetystä veroilmoituksesta. Varsinaisesti siis veronpalautusta vastaan ei myönnetä lainaa vaan veroilmoituksesta tarkistetaan asiakkaan tulotiedot.

Pikavippi hakemus ei tarvitse tulotietoja. Niitä myönnetään 50 eurosta aina 1500 euroon saakka. Toinen lainamuoto Express laina, joka on 300 euron ja 1500 euron välillä. Ero pikalainaan on se, että laina-ajat ovat pidemmät. Pikalainassa laina-aika on viikon ja kolmen kuukauden välillä, kun Express lainassa laina-aika on neljä ja yhdeksän kuukauden välillä. Kolmas lainamuoto on kulutusluotto joka voi olla suurimmillaan 3000 euroa ja jopa kaksi vuotta takaisinmaksuaikaa.

Kulut vaikuttavat ihan kohtuullisilta. Sivuilla on esimerkkinä 300 euron laina viikoksi joka takaisin maksettaessa kustantaa 331 euroa ja rapiat. Laina-ajan pituuteen nähden laina on jopa vähän kallis, mutta lainamäärään nähden ei.

Sivuilla on myös selkeä lainaliukuri, jonka avulla on helppo vertailla pikalainoja keskenään. Hyvä asia on myös, että nettihakemus on ilmainen. Ei siis tule mitään yllätyskuluja.

linkki: credit24.fi

One Response to Credit24

  1. Heli says:

    Itse otin juuri Credit24:ltä pikalainan pakkotilanteessa, kun perheellisenä meni pesukone rikki ja sitä ei korjaajan mukaan enää kannattanut korjata. Uuden sain alle 300 eurolla, ja koska palkkapäivä oli lähelä, ei lainan kuluiksi todellakaan tullut aivan kamalaa summaa. Piilokuluja ei summan jatkeeksi myöskään tullut, ja lainasumman sain todella mopeasti tililleni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.