Euroloan

Euroloan lainayhtiön verkkosivut

Euroloan.fi

Euroloan lainaa nimensä mukaisesti euroja. Ei markkoja ollenkaan. 🙂 Moni yritys joko muutti muutti nimensä tai perustettiin ”euro” alkuisena silloin kun Suomi liittyi euroalueeseen tai oikeammin kun euroalue perustettiin.

Kansainväliseltä kalskahtavasta nimestään huolimatta yritys on täysin kotimainen. Kotipaikka on Helsinki. Siis Suomessa. (Amerikassa on useampikin Helsinki niminen paikka…)

Kovin harvalla pikalaina yrityksellä on kotisivuillaan mitään mainintaa yrityksen taloudellisesta tilanteesta tai yrityksen käyttämän rahan alkuperästä. Euroloanilla on.

Sivuilla sanotaan, että yrityksen pääoma on hankittu sijoitusvelkakirjojen muodossa. Heti ei kannata juosta raha kädessä sijoittamaan. Euroloan myy velkakirjoja vain ammattimaisille sijoittajilla. Ainakin toistaiseksi.

Euroloan pikalainayhtiön sivut ovat hiukan värittömät eivätkä jää kovin hyvin mieleen. Toiminnallisuuteen on panostettu enemmän. Sivulla on lainaliukuri jossa voi säätää laina-aikaa ja lainan suuruutta.

Pienin laina on 50 ekee ja suurin 1000 euroa. Pienemmissä summissa lainamäärän saa 2 euron portaittain (siis esim 64 euron laina on mahdollinen). Vähän isommissa summissa porras on 5 euroa ja kaiken suurimmissa 10 euroa. Tämä on hyvä ja säästää rahaa, koska voi nostaa juuri sen suuruisen lainan jonka tarvii. Sähkölaskuun joka on 78 euroa voi nostaa juuri sen suuruisen vipin.

Myös laina-ajan voi säätää samalla liukurilla. Lyhyin laina on 14 vrk ja pisin 90. Tämä säästää myös rahaa kun ei tarvitse olla velkaa yhtään pidempään kuin on tarve. Jos edellä mainitun sähkölaskun eräpäivä on huomenna mutta omaa rahaa on aikaisintaan 16 päivän päästä niin otetaan 78 euron laina juuri sille ajalle. Liukurista näkee, että kyseinen laina maksetaan takaisin 93,05 euron suuruisena eli kuluja tuli 15 euroa ja 5 senttiä.

Ikärajoista ei löydy sivuilta mitään mainintaa. Silloin pitää olettaa, että ikäraja on 18 vuotta. Sitä nuoremmille ei lainaa saa edes myöntää.

linkki: euroloan.fi

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.