Ferratum

Ferratum luottoyhtiön nettisivut

ferratum.fi

Ferratum yrittää vaalia mainettaan reiluimpana pikalaina yrityksenä. Reilu se toki on ainakin reiluimmasta päästä. Ferratumilla ei pikalainan ottaminen maksa mitään verrattuna moneen muuhun paikkaan, missä lainahakemuksesta menee usein tekstiviestikuluja. Se ei ole paljon jos peritään pelkkä tekstarimaksu. Usein pikavippi yritys perii erillisen palvelumaksun joka voi olla mitä tahansa euron ja kolmen euron välillä. Joskus tekstiviestejä pitää lähettää kaksi jollain ylimääräinen kulu saattaa olla jopa kuusi euroa. Näin on esimerkiksi apulainalla joka siis on esitelty jo aiemmin.Tässä suhteessa Ferratum on ”reilumpi” kuin apulaina.

Ferratumin sivujen yleisilme on rauhallinen ja väritys selkeä. Suosituksi tullut lainaliukuri tai laskuri on myös Ferratumilla. Lainasumman voi valita liuku-asteikolta ja laina-ajat eli eräpäivät voi valita neljästä vaihtoehdosta. Kaikki laina-ajat eivät tietysti ole käytössä kaikille lainasummille ja tämä näkyy eri värinä.

Laina-aikoja on neljä. Kuukausi ja puolikas (30/15 päivää), kaksi ja kolme kuukautta (60/90). Lainamäärä on 50 ja 1000 euron välillä, tasasatasina pois lukien siis viisikymppinen joka on pienin mahdollinen laina. Sen kulut on muuten vain 7 euroa viidentoista päivän lainalle.

Lainan saamisen edellytys on täysi-ikäisyys. Tämä on tosi reilua. Kun on sen ikäinen että joutuu maksamaan veronsa ja vastaamaan kaikesta muustakin itse, niin kai sitä voi viidenkympin lainankin ottaa vastuulleen.

linkki: ferratum.fi

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.