Helppovippi

Helppovippi on Helppolainan ”sisaryritys” tai jonkinlainen sisarsivusto. Vippi ja laina on sama asia, niin myös helppovippi ja helppolaina. Kulujen puolesta sivustot näyttävät yhtenäisiltä ja niillä on sama omistaja. Suurimmat erot tulevan sivuston ulkonäössä. Siinäkin ero on enemmän graafinen kuin sisällöllinen. On siis varmaan asiakkaan kannalta sama kumman sivuston kautta hakee lainaa, siis jos on lainaa hakemassa.

Se mikä kannattaa ottaa huomioon on, että yleensä samalla asiakkaalla voi olla vain yksi laina kerrallaan per lainaava yritys. Siis sellainen laina jota ei ole maksettu pois. Sivuilla ei ole asiasta erityistä mainintaa, mutta tämä on alalla yleinen käytäntö. Vaikka laina olisi maksettu takaisin, niin usein uuden lainan saamiseen menee muutama päivä. Tämä johtuu siitä, että kestää yleensä jonkin aikaa, että maksu on kirjautunut ja tieto siirtynyt lainan myöntämis systeemeihin.

Yhteenvetona siis, että Helppovippi on käytännössä sama kuin Helppolaina, joka on esitelty täällä jo aiemmin. Jos joku on asiasta eri mieltä niin voisi pukata kommentin. Samaten olis hyvä tietää, jos kyseisellä yrittäjällä on muita vastaavia rinnakkaissivustoja. Siinä ei sinänsä ole mitään pahaa, mutta asiakkaan on hyvä tietää, ettei turhaan hae lainaa yritykseltä johon on lainaa jo ennestään.

Mitä yritykset sitten hakevat sisarsivustoilla? Yleensä kyse on siitä, että halutaan kokeilla erilaisten sivustopohjien toimivuutta. Joskus myös eri sivuille tehdään erilaista markkinointia, jolloin yksittäisen markkinointikampanjan tehoa voi paremmin arvioida. Joissa tapauksissa uusia sivustoja avataan siksi, että yrittäjä joutuu asiakkaiden epäsuosioon. Helppovipistä ei ole sellaista kuulunut. Jos jollain on tästäkin lisätietoa niin voisi jakaa täällä sen kaikkien kanssa.

Linkki yrityksen kotisivuille: helppovippi.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.