Laina.fi

Laina.fi yhtiön verkkosivut

laina.fi

Tämä on eräs niistä pikavippi yhtiöistä, jonka nimi on pakko kirjoittaa .fi päätteen kanssa. Toinen on vippi.fi, jonka esittelin aiemmin. Tätä yhtiötä ei pidä sekoittaa laina.com yhtiöön. Kummankin yhtiön verkko-osoite on muuten sama, mutta toisella on .fi ja toisella .com pääte. Esittelen laina.com yhtiön myöhemmin. Nyt yllä oleva linkki vie yhtiön sivulle. Kun teen siitä artikkelin, niin muutan linkin osoittamaan siihen artikkeliin. (tämä oli muistutus itselle)

Laina.fi mainostaa, että ensilainaa saa jopa 1000 euroa. Se on erityisen suuri pikalaina ensimmäiseksi lainaksi. Yhtiö mainostaakin ”Älä ota vippiä, ota laina.”

Tuotenimikkeen takana on Ok Money Finance, siis sama, jolla on myös OK Money niminen lainatuote. Tämä on siis saman yhtiön palvelu, mutta vähän erilaisella konseptilla. Esimerkiksi lainaliukurissa näytetään kuukausierän suuruutta, ei takaisin maksettavaa kokonaismäärää. On varmaan sitten makuasia, kumman perusteella haluaa lainaa arvioida.

Jos vertailee absoluuttisia hintaeroja, niin silloin olisi varmaan parempi kun ensimmäisenä näkyisi takaisin maksettava summa tai kulut. Kuukausi erän suuruus auttaa hahmottamaan, sitä kuinka suurta lainaa pystyy maksamaan takaisin. Yleensä se on tärkeämpi asia kuluttajille kuin kulujen kokonaismäärä. Näinhän se menee asunto- ja autolainassa. Otetaan sellainen laina, jota pystytään maksamaan takaisin.

Mitään kovin erikoista tai aiemmin esitellystä Ok Money palvelusta poikkeavaa ei yhtiössä ole. Pitää vielä muistuttaa, että jos sinulla on jo laina jonkun muun OK Money palvelun kautta otettuna ja maksamatta, niin luultavasti et saa lainaa Laina.fi palvelun kautta ennen kuin se on maksettu.

Lainafirman sivut: laina.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.