Monetti

Monetti yllättää raikkaan punaisella värityksellä. Yhtiön logossa on kruunu, joka viittaa sekä rahaan että monarkiaan. Monetti sana viittaa myös monetaari käsitteeseen, joka tarkoittaa (kaikkea) rahaan liittyvää. Ja rahaanhan tämä juttu liittyy.

Hyökkäys on paras puolustus. Monetti vertailee sivuillaan rohkeasti muiden lainojen kuluja. Sivujen mukaan 300 euron kuukauden lainan kulut ovat Monetilla 59 euroa. Kilpailijoiden vastaavat kulut Credit24 63e, Risicum 69e, Vippi.fi 75 euroa ja Ferratum samoin 75 euroa. Nämä ovat siis Monetin ilmoittamia kilpailijoiden hintoja. Niin saa varmaan tehdä, jos tiedot ovat oikein. Ja jos ovat oikein niin silloin Monetti on halvin ainakin näiden viiden yrittäjän joukossa. Ja 300 euron lainasummalle. Ja kuukauden lainalle. Toisaalta vertailukohdaksi on valittu alan suurimpia yrittäjiä, joten vertailuun on syytä suhtautua vakavasti. Ainakin kilpailijoiden.

Monetin takana on suuri norjalainen yritys Folkia AS. Lieneekö öljyrahasta turvonnut rahoituskonserni. Joka tapauksessa sillä on Suomen markkinoille tarjolla sivuliikkeensä Monetin kautta laaja valikoima pikavippi tuotteita. Suurin vippi on 1000 euroa ja pienin 100 euroa. Kulut ovat aivan markkinoiden pienimmästä päästä. 100 euron kahden viikon laina maksaa takaisin vain 17 euroa, kun keskiarvo tällä alalla on mieluummin 20 euron yli kuin alle. Halvempi on tietysti Vivus jolta saa ensimmäisen lainan kokonaan ilman kuluja. Mutta jos ensimmäinen laina on jo Vivukselta otettu, niin Monetti on hyvä toinen vaihtoehto.

Valitettava asia on ikäraja. Pitää olla yli 20 vuotias ennen kuin saa mitään lainaa Monetilta. Silloinkin saa ensimmäisenä lainana vain 100 euroa. Pienempää lainaa ei ole valikoimissa ja suurempaa ei myönnetä. Kaksyksvee saa jo jopa 300 euroa ekalla kerralla. Kun se ensimmäinen laina on maksettu ja kansalaisluottamus hankittu niin sitten on Monetin kanta asiakas ja saa helpommalla lainaa. Koskee myös 20-vuotiasta joka voi sen ensimmäisen lainan jälkeen yli 100 euroa. Tarkempaa tietoa siitä millaisin lainaportain asiakas pääsee kipuamaan, ei kerrota sivuilla. Jos joku tietää, niin Joku laittaa kommentin.

Monetin sivut: monetti.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.