Nettivippi

Pikavipit haetaan nykyään lähes kaikki netin kautta. Sikäli yrityksen nimivalinta on onnistunut. Nettivippi on oman tien kulkija. Lainat eivät ole tylsiä 50-100-150. Vipin on porrastettu 60 euron välein. Valinta on hyvin onnistunut sikäli, että kun tililtä nostaa 60 euroa, saa kolme 20 euron seteliä. Se on jotenkin mukavampi kuin yksi 50 euroinen. Summan voi nostaa myös kahdessa osassa, vaikka ensin 20 euroa ja sitten 40 euroa. Tai jopa kolmessa 20 euron erässä. Viidenkympin lainan voi nostaa vain yhdessä erässä pankkiautomaatista. Asia saattaa tuntua mitättömältä, mutta monelle ihmiselle se ei ole sitä. Usein ja usealle kun käy niin, että kun rahan kerran nostaa tililtä niin se on yhtä kuin kulutettu.

Lainaa saa siis 60 euroa ja siitä ylöspäin. Seuraavaksi suurin lainaerä on 120 euroa ja sitä seuraava 240 euroa. Kolmas porras on 360 euroa. Sen jälkeen lainat nousevat sadan euron välein 500 eurosta aina tuhanteen euroon asti.

Kuluissa Nettivippi on ihan kohtuullinen. 60 euron kahden viikon laina maksaa 14 kuluja. Kuukauden mittainen saman suuruinen laina maksaa 5 euroa enemmän. On halvempia, on kalliimpia. Ja kaikissa maksetaan myös pääoma takaisin. Plussana Nettivipissä on se, että lainan hakeminen on ilmainen. Ja tehdään tietysti netissä.

Hyvä juttu on myös, että lainaa saa jo 18 vuotias eli Nettivippi ei harrasta ikärasismia. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että kaikki 18 vuotta täyttäneet saisivat sieltä lainaa. Lähes kaikki vippaajat rajoittavat nuorten asiakkaiden suurien lainojen saantia. Kun on samalle vippifirmalle maksanut ensimmäisen lainan pois, niin suurempien lainojen saantimahdollisuudet paranevat huomattavasti.

Linkki Nettivipin sivuille: nettivippi.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.