Reissuluotto

Nimensä perusteella Reissuluotto tarjoaa lainaa joko matkaa varten tai matkalla olevalle. Pikavippi on aika avuton matkan rahoittaja, jollei kyse ole pyöräreissusta mummolaan. Lomaluotto kannattaa hankkia joko kulutusluottona tai mieluummin säästää vähän etukäteen.

Ainakin Reissuluoton verkkosivut ovat omaperäiset. Kuin keidas autiomaassa tai lomakohteen hiekkaranta. Keidas ihan hyvin sille joka rahaa tarvitsee. Sivuillaan Reissuluotto kehuu olevansa yksi vanhimmista pikalainoja myöntävistä yrityksistä. Sitä kuinka vanha, ei sivuilla sanota mitään. Kaksi vuottakin on jo aika vanha näillä markkinoilla.

Reissuluotto lyö pohjat suurimman myönnettävän pikalainan määrässä. Suurin vippi on nimittäin huikea 1500 euroa. Sen saa kolmen kuukauden maksuajalla. Ikäraja on 20-vuotta ja koskee ilmeisesti kaikkia lainoja.Uusille asiakkaille eli niille jotka eivät ole aiemmin hakeneet (ja maksaneet takaisin) Reissuluotosta lainaa.

Kovin halvaksi Reissuluottoa ei voi kehua. 100 euron laina maksaa takaisin kuluina 25 euroa. Toisaalta se on kuukauden laina, koska sen lyhyempiä laina-aikoja ei yrityksellä ole. Sen takia voisi ehkä sanoa, että kulut ja korot ovat ihan tämän alan keskitasoa. Erikoisuutena on 60 euron laina, jollaista ei muilla ole näkynyt. Paitsi tietysti niillä joiden lainasummat nousevat portaattomasti. Ja sekin myönnetään vain (koko) kuukaudeksi. Reaaliaikainen rahan siirto asiakkaan pankkitilille onnistuu kaikkiin muihin merkittäviin pankkeihin paitsi S-Pankkiin.

Yrityksen slogan kuuluu: ”Matkakassaan, vuokraan, illanviettoon… ilman selittelyjä!”

Kotisivut: reissuluotto.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.