Vippi.fi

Tämän yrityksen nimi on kirjoitettava aina verkko-osoitteena. Siis yritys on nimeltään vippi.fi. Pelkkä vippi on tuote, joka on myynnissä myös kaikilla kilpailijoilla. Jos ei ole niin silloin eivät ole kilpailijoita.

Tavallaan yrityksen nimi on hyvä ja muut ovat kilpailijat ovat varmaan kateellisia kun yksi on onnistunut varaamaan koko tuotetta tarkoittavan domainin. Aika kun mainitsee oman tuotteen nimen tulee samalla mainostaneeksi kilpailijaa. Toisaalta Vippi.fi yrityksen on vaikea erottautua joukosta. Brändinimi ei ole omaperäinen, eikä jää helposti mieleen. Samalla kun mainostaa omaa yritystä niin tulee mainostaneeksi myös kilpailijoiden tuotteita. Siis tämä oli sen mitalin toinen puoli.

Olen seurannut näitä pikavippi markkinoita jo sen verran pitkään, että olen huomannut vippi.fi yrityksen vaihtaneen sivujensa ulkoasua jo monesti. Aiemmin heillä oli jopa matkapuhelimeen erikseen ladattava sovellus, Vipperi, jonka avulla sai haettua lainaa suoraan matkapuhelimella. Nykyään älypuhelimissa on hyvät selaimet, että erillistä sovellusta ei tarvita. Ainakaan niin paljon kuin ennen. Toinen syy sovelluksen poistumiseen voi olla, että Tupas tunnistautuminen on pakollista ja ensimmäisellä kerralla hakemus on joka tapauksessa tehtävä pankkitunnuksilla.

Vippi piste fi on niin kauan kuin muistan tarjonnut kaikkia lainatuotteitaan kaikille täysi-ikäisille. Siis 18 vee voi saada jopa 1000 euron pikavipin. Käytäntö voi olla toinen. Isojen luottojen myöntäminen nuorille kuluttajille on pikavippi firmoille riskialtista puuhaa. Voisin melkein arvata, että hylsyjä tulee nuorille, jotka yrittävät hakea lainoja asteikon yläpäästä.

Yrityksen takana on Vipster Oy, joka on myös aiemmin esitellyn vippi24 sivuston omistaja. Tai siis seuraavana esiteltävän, jos luet näitä eri järjestyksessä kuin näitä on kirjoitettu.

Vipin kotisivut: vippi.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.