Vippi24

Suomen pienlainayhdistykseen kuuluvalla Vippi24 palvelulla on selkeät verkkosivut. Yleisväri on raikkaan vihreä ja miellyttävä silmälle siis jo pitää vihreästä väristä. Vippi24 kutsuu pikavippejään ”pienlaina” nimellä. Verkkosivujen takana on Vipster Oy eli sama yhtiö joka on myös vippi.fi palvelun takana. Pitkään alalla toimineena yhtiönä lainasummat ovat moninaiset. Kaikkia lainoja on tarjolla 50 eurosta 1000 euroon. Lainaliukuria ei tältä sivustolta löydy vaan Vippi24 luottaa taulukoiden voimaan. Laina taulukoita on kolme: kahden viikon, kuukauden ja kahden kuukauden lainoille. Jaottelu on hyvä sillä se mikä asiakkaalla on varmasti tiedossa on kuinka pitkäksi aikaa lainan tarvitsee. Se kun maksetaan yleensä pois heti kun rahaa taas tulee.

Kulut ovat vippi24 palvelussa selvästi keskitason alapuolella. 100 euron laina kahdeksi viikoksi tuottaa kuluja ”vain” 15 euroa. Vuosikorko on tietenkin huima (n 7400%) , mutta verrattuna esimerkiksi Rahapuun 25 euron kuluihin, niin säästö huima. Toisaalta eniten takaisin maksettavaa on aina siinä varsinaisessa pääomassa joka on lainattu. Siihen nähden 115 euroa ei ole paljon vähemmän kuin 125 euroa.

Lainaa saa jo 18 vuotias. Sivuilla ei mainita mitään rajoitusta edes 1000 euron lainalle eli sille suurimmalle pikavipille minkä vippi24 voi myöntää. Luottotiedot pitää tietenkin olla kunnossa ja pitkään alalla olleena yrityksenä Vipster varmasti pitää huolen, että luottotiedot ovat kunnossa. Pitkä alalla mukana olo tuo paitsi kokomusta, niin myös laajan oma asiakasrekisterin joka antaa jonkin verran turvaa huonosti maksavien asiakkaiden varalta. Lisäksi Vippi24 palvelulla on varmasti myös vakiasiakkaita, jotka tuovat varmimmin leivät pikalaina yrittäjän pöytään.

Lisäksi kannattaa huomioida, että mikään pikavippi yhtiö ei myönnä uutta lainaa, jos aiempi laina on hoitamatta. Tämä koskee myös saman yhtiön erinimisiä palveluja. Tässä tapauksessa palveluja ovat ainakin vippi ja vippi24. Samanlaisia monen palvelun tai aputoiminimen yhtiöitä on muitakin esimerkkinä mainittakoon aiemmin esitelty Apulaina.

Yrityksen sivut: vippi24.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.