Vivus

vivus.fi yhtiön verkkosivut

vivus.fi

Harvoin voi suositella pikavippiä. Nyt voi. Vivus nimittäin tarjoaa ensimmäisen pikalainan ilman kuluja. Sitä halvempi olisi vain, että sinulle maksettaisiin lainan ottamisesta. Ensimmäinen laina on ilmainen 400 euron rajaan saakka. Tämä siis koskee vain vanhoja asiakkaita, siis niitä jotka eivät ole Vivus pikalaina yhtiöltä mitään aiemmin vipanneet. Ja tietysti vielä sellainen rajoitus, että sama ikäraja joka koskee muitakin lainoja eli 20-vuotta pitää olla täyttänyt, että saa ilmaisen tai mitään muutakaan lainaa Vivukselta.

Lainapalvelu on auki Vivus.fi verkko-osoitteessa 7-23 eli juuri silloin kun lain mukaan lainaa saa myöntää. Lainoihin ei sisälly mitään tekstiviestikuluja. Sivujen FAQ osion mukaan kaikki tekstiviestiliikenne on ilmaista, siis molempiin suuntiin.

Muistaakseni juuri Vivus (ja oliko sen nimi aiemmin sms credit, muistaako kukaan?) aloitti portaattomien lainojen myöntämisen. Se siis tarkoittaa sitä että lainasumman voi itse valita euron tarkkuudella. Pienin laina on 5 euroa ja suurin 600 euroa. Sama koskee myös laina-aikaa. Mikä tahansa laina-aika päivän ja 30 päivän välillä kelpaa. Katsotaan esimerkiksi 205 euron laina kahdelle päivälle. Onnistuu ja kuluja tulee 13,50 euroa. Päivä lisää laina-aikaa ja kuluja on 14,10. Kymmenen euroa lisää lainaa ja kulut nousevat 70 senttiä.

Vivus yhtiöllä on myös jonkinlainen asiakashankinta ohjelma. Kun kutsuu ystävän mukaan palveluun ja hän hakee lainaa niin saa jotain etuja itsekin. Ja ystävä saa vissiin ekan lainan ilmaiseksi. Toisaalta jos ystävä tämän takia jää pikavippi kierteeseen niin on kohta entinen ystävä.

Muita palveluja ovat eräpäivän siirto, jolla voit siirtää lainan takaisinmaksua viikon, kaksi tai kuukauden. Lasku lähetetään oletusarvoisesti sähköpostiin ja tavallisessa postissa sen saa erikseen pyytämällä. Vivus taitaa olla ensimmäinen pikavippi yhtiö, joka on ottanut myös chatin käyttöön asiakaspalvelussa. Vai onko niitä jo muillakin?

Vivus on ulkomainen yritys toisin kuin monet sen kotimaiset kilpailijat. Vivus kuuluu 4finance konserniin.

Vivuksen sivut: vivus.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.